Profiteer vandaag van GRATIS verzending!
Profiteer vandaag van GRATIS verzending!

Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

In het jaar 2010 werd de eerste vlieg+busreis geboekt naar het prachtige land Spanje. Vanaf dat moment is de passie voor reizen naar boven gekomen. Naast deze vlieg+busreis hebben we ook een backpack gedaan. Onder het reizen zagen wij herkende problemen wat het reizen gemakkelijker zou kunnen maken. Het team van Reisgeschikt wilt hierop inspelen en willen wij graag de passie voor reizen met jou delen, zodat ook jij fijn op reis kunt. Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs. 

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van gemiddeld 12-15 dagen. (België 2-4 weken)

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid benodigd.

*Met uitzondering op GRATIS artikelen

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen. 

Klik hier om je bestelling te volgen >>

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag ertussen staat.