Profiteer vandaag van GRATIS verzending!
Profiteer vandaag van GRATIS verzending!

Over Reisgeschikt

De passie voor reizen
In het jaar 2010 werd de eerste vlieg+busreis geboekt naar het prachtige land Spanje. Vanaf dat moment is de passie voor reizen naar boven gekomen. Naast deze vlieg+busreis hebben we ook een backpack gedaan. Onder het reizen zagen wij herkende problemen wat het reizen gemakkelijker zou kunnen maken. Het team van Reisgeschikt wilt hierop inspelen en willen wij graag de passie voor reizen met jou delen, zodat ook jij fijn op reis kunt. 

Over Reisgeschikt.nl
Wat begon bij een eerste reis in 2010 naar Spanje is uitgegroeid naar een liefde en passie voor reizen. Steeds meer mensen willen op reis en het liefst moet dit zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk. Juist hier willen wij op inspelen en ook de passie voor reizen willen wij hier graag met jou delen.

Elke dag zijn wij hard op zoek naar meer producten wat het reizen gemakkelijker maakt om ervoor te zorgen dat jij de beste reis kan hebben. 

Eerlijke prijzen
Wij zijn van mening dat je niet teveel moet betalen voor jouw artikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten. Hierdoor kunnen wij ook producten voor jou aanbieden tegen een eerlijke prijs.   

Als jij tevreden bent dan zijn wij dat ook.